Logo

Banqueting

Naast een dagelijkse bedrijfscatering bied LOOF catering ook banqueting aan voor speciale gelegenheden. Onze banqueting-service biedt een scala aan gezonde en gevarieerde opties, allemaal vers bereid in onze eigen productiekeuken en gepresenteerd op locatie. Of het nu gaat om een ​​formele zakelijke bijeenkomst, een jubileumviering of een vrijdagmiddagborrel, wij streven ernaar om elke gelegenheid onvergetelijk te maken met onze heerlijke gerechten en professionele banqueting-services.

Ons ervaren team van chefs staat klaar om elk aspect van de banqueting te beheren, van het menu-ontwerp tot de uitvoering op locatie, zodat jullie je kunnen concentreren op het genieten van deze speciale dag. Ontdek hoe LOOF catering jullie volgende evenement kan omtoveren tot een smaakvolle en memorabele ervaring met banqueting-services. Wij komen dan ook graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Uitgebreide
banqueting
services

Onze ervaren cateraars werken nauw samen met lokale leveranciers om een breed scala aan banqueting opties te bieden, waaronder warme en koude gerechten, verrukkelijke verse soepen, heerlijke belegde broodjes en een verleidelijke saladebar. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld met verse ingrediënten van lokale partners, waardoor we niet alleen de kwaliteit van onze gerechten waarborgen tijdens de banqueting, maar ook onze steun betuigen aan de lokale gemeenschap en het milieu. Met LOOF catering kan je vertrouwen op een smaakvolle en duurzame banqueting ervaring die gasten zal voorzien van een gezonde en eerlijke catering.

Verantwoord ondernemen 
Maatwerk 
Vitale medewerkers 
Bevlogen personeel  

Banqueting smaakt
naar meer!

Naast uitgebreide banqueting-services kan je bij LOOF catering ook terecht voor een bedrijfscatering op maat. Zo verzorgen wij bij veel bedrijven dagelijks een gezonde lunch in de bedrijfskantine. Ideaal voor bedrijven die hun medewerkers graag voorzien van duurzame en heerlijke lunch opties. Wij bieden meerdere unieke concepten aan gericht op de wensen van jouw bedrijf. Zo kan er gekozen worden voor een lunchbuffet, saladebar of een lunch catering op locatie. Via ons handige klantenportaal kan je als bedrijf moeiteloos menu’s kunnen bekijken, het aantal gasten per dag opgeven, bedrijfscatering uitbreiden met lekkere opties en facturen inzien. Kies tussen opties met of zonder personeel voor een naadloze ervaring.

Plan een gesprek

Een lunch vol LOOFS voor:

Plan een gesprek om te kijken of onze banqueting-services past bij jullie wensen.

Tijdens dit gesprek leggen we uit wat onze dienst inhoudt en loop je samen met een van onze chef door ons lunch assortiment.

    Voorkeur contact

    Bij het kiezen van een video meeting ontvang je van ons een Google uitnodiging met Google Meet link.