Logo

Bedrijfskantine
&
Bedrijfsrestaurant

De bedrijfskantine is de plek binnen een bedrijf waar personeel samenkomt, niet alleen om te lunchen, maar ook om de werkdag door te nemen of gewoon gezellig met elkaar te praten. LOOF catering biedt verschillende cateringconcepten op maat aan voor bedrijfskantines. Een voedzame lunch in de bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid en productiviteit van het team, maar biedt ook een gelegenheid om verschillende smaken te verkennen en culinaire ontdekkingen te delen.

Een lunch vol LOOFS voor:

De ervaren chefs van LOOF catering creëren dagelijks een verrassend smaakvol, dagvers en gevarieerd menu. Via ons klantenportaal kan je eenvoudig het menu inzien en het aantal personen per dag opgeven. Benieuwd naar welk cateringconcept van LOOF catering het beste past in jouw bedrijfskantine? Wij komen graag met je in contact.

Bedrijfsrestaurant
boordevol
passie

Bij het samenstellen van onze gezonde bedrijfskantine staat gezond eten centraal. Voor ons all-in lunchbuffet bereiden onze chefs dagelijks verschillende gerechten, aangevuld met producten van onze partners, om een perfecte lunch aan te kunnen bieden. Zo bakt onze ambachtelijke bakker vroeg in de ochtend ambachtelijke broden die ’s middags vers bij het buffet liggen en levert onze slager vers gesneden vleeswaren die met passie zijn bereid

Concepten voor bedrijfskantines

LOOF Catering biedt twee verschillende catering concepten aan voor een bedrijfskantine: één met personeel en één zonder personeel. Goed om te weten is dat de focus van LOOF catering ligt op verse en seizoensgebonden producten (bereid in onze eigen productiekeuken). Via het eerder genoemde klantvriendelijke portaal is het verzorgen van een gezonde lunch in de bedrijfskantine nog nooit zo makkelijk geweest.

bedrijfskantine met personeel

Bedrijfskantine
met personeel
(All-in concept)

Het eerste concept biedt een uitgebreide service waarbij ervaren en professionele cateringmedewerkers ter plaatse zijn in het bedrijfsrestaurant om alle aspecten van de lunch te verzorgen in de bedrijfskantine. Van het opzetten van het lunch tot het serveren van gerechten en het opruimen achteraf, het personeel van LOOF Catering zorgt voor een zorgeloze ervaring in de bedrijfskantine.

Bedrijfskantine met personeel
bedrijfskantine zonder personeel

Bedrijfskantine
zonder personeel
(All-in concept)

Ons tweede bedrijfskantine concept geeft een bedrijf de mogelijkheid om te genieten van hoogwaardige gerechten, verse broodjes, een saladebar en warme maaltijden zonder de aanwezigheid van cateringpersoneel. In plaats daarvan levert LOOF catering heerlijke gerechten (vers bereid in onze productiekeuken), klaar om direct te worden geserveerd in het bedrijfsrestaurant.

Bedrijfskantine zonder personeel

Stel jouw assortiment samen

Bedrijfsrestaurant
op maat

LOOF catering streeft bij het verzorgen van catering voor bedrijfskantines naar een transparant partnerschap. We bepalen gezamenlijk het assortiment aan lunchgerechten, terwijl u zelf de verkoopprijzen aan de medewerkers bepaalt. Dit biedt flexibiliteit en transparantie, essentieel voor succesvolle en duurzame bedrijfscatering.

Verantwoord ondernemen 
Maatwerk 
Vitale medewerkers 
Bevlogen personeel  

Alleen het beste voor het bedrijfsrestaurant

LOOF Catering koestert nauwe samenwerkingsverbanden met de beste leveranciers en partners die onze visie op een gezonde lunch delen. We zijn verheugd over onze duurzame partnerschappen, waarbij we gezamenlijk streven naar milieuvriendelijke keuzes voor bedrijfskantines en het gebruik van lokale, biologische seizoensgebonden ingrediënten om een heerlijke en verantwoorde lunch te verzorgen in het bedrijfsrestaurant, werkdag in, werkdag uit! Benieuwd naar onze partners?

Plan gesprek

Zo werkt het

Pas eenvoudig je bestelling aan
  • In het persoonlijk klantportaal vind je elke week een heerlijk nieuw menu en geef je het aantal lunchgasten aan. In dit klantportaal kunnen ook de specifieke wensen doorgegeven worden.
Van het land, zo op het bord
  • In de eigen productiekeuken van LOOF werken onze chefs met verse, seizoensgebonden producten. Ze werken met mooie producten en ingrediënten, waarmee ze elke dag weer, een gevarieerd en gezond all-in lunchbuffet creëren.
Lunch medewerker
  • Een vriendelijke medewerker met persoonlijke aandacht voor de gast en grote kennis van het product verzorgt op locatie een onvergetelijke lunch. Er wordt een plek gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt en waar de lunchgast compleet wordt ontzorgd. Van de ontvangst, het bijhouden van de voorraad tot het opruimen en schoonmaken; alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Dit zorgt voor een lunch vol LOOF!
Genieten en verduurzamen
  • Medewerkers genieten onbeperkt, tegen een vaste prijs van een heerlijke, gezonde, maar duurzame lunch. We gebruiken lokale seizoenproducten, zorgen voor minimale voedselverspilling en met GiantLeaps monitoren we de CO2-impact van onze klanten. Zo gaan genieten en duurzaamheid mooi hand in hand.

De voordelen van een bedrijfskantine

Flexibele bedrijfskantine

Bij ons zit je niet vast aan een meerjarig contract.

Geen keuken op locatie nodig

Een keuken op locatie is niet nodig; we bereiden alles voor in onze eigen productiekeuken.

Wekelijks wisselend menu

Medewerkers genieten van een wekelijks wisselend, gevarieerd en gezond all-in buffet dat bestaat uit: verschillende soorten vlees, vis, uniek bereide seizoengroenten, ambachtelijk brood, huisgemaakte soep en rijk gevulde salades.

Geheel verzorgde lunch

De medewerkers kunnen onbeperkt genieten tegen een vaste prijs en hoeven niet af te rekenen. Een win-win situatie voor het eigen personeel: minder kosten, maar meer tijd en aandacht voor een gezonde lunch.

Loof totaalconcept 
verantwoord ondernemen  
vitale medewerkers 

Een bedrijfsrestaurant vol Loofs!

Plan een gesprek om te kijken of ons bedrijfsrestaurant past bij jullie wensen.

Tijdens dit gesprek leggen we uit wat onze dienst inhoudt en loop je samen met een van onze chef door ons lunch assortiment.

    Voorkeur contact

    Bij het kiezen van een video meeting ontvang je van ons een Google uitnodiging met Google Meet link.