Achter de schermen van LOOF Catering bevindt zich veel creativiteit en vakmanschap. Het kloppende hart van deze culinaire onderneming? Dat is zonder twijfel de productiekeuken,...
Lees verder
Wat maakt LOOF catering zo bijzonder? Wel, we beschikken over een geheim wapen dat ons onderscheidt van de concurrentie: onze eigen saladebar, volledig gecreƫerd door...
Groente in de hoofdrol bij bedrijfslunches van LOOF-catering De Opkomst van Plantaardige Keuken Met de groeiende bewustwording van gezond eten en duurzaamheid, verschuift de focus...
‘We leveren onze lunches in herbruikbare verpakkingen’ We zetten vol in op het verminderen van afval. In plaats van wegwerpplastic gebruiken we herbruikbare Ozarka-verpakkingen voor...
Wat een feestelijke aankondiging! Met trots presenteren we onze nieuwe food partner, “De Pindakaaswinkel”, beschikbaar vanaf 1 november in alle LOOF-kantines. Geniet van een heerlijke...
De sperzieboon, ook bekend als slaboon of prinsessenboon, heeft een lichtzoete, kenmerkende bonensmaak en is heerlijk knapperig wanneer goed bereid. Hoewel sperziebonen meestal gekookt worden,...
Maak kennis met Bruck en Steven, twee ervaren chef-koks met een passie voor koken die teruggaat tot hun tijd als leerlingen van niemand minder dan...