Logo

Bedrijfscatering

Welkom bij de bedrijfscatering van LOOF Catering, uw partner in bedrijfscatering op maat. Wij bieden een breed scala aan voordelen om uw bedrijf te voorzien van gezonde catering diensten, elke werkdag weer. Met een focus op verse en seizoensgebonden producten (bereid in onze eigen productiekeuken) zorgen onze chefs voor een smaakvolle, gevarieerde en gezonde lunch ervaring voor uw personeel. Onze LOOF voor kwaliteit blijkt uit onze samenwerking met de beste leveranciers in de regio.

Een lunch vol LOOFS voor:

Bedrijfscatering van LOOF Catering bevat diverse concepten om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Wij streven in onze duurzame bedrijfscatering naar gemak via ons handige klantenportaal, waarmee u facturen en afspraken kunt inzien en eenvoudig kan aangeven hoeveel personen er gezellig elke dag mee lunchen. Ontdek hoe bedrijfscatering uw werknemers kan voorzien van een heerlijke lunch en een geweldige catering ervaring, met of zonder bedienend personeel. Neem vrijblijvend contact met ons op of ontdek op deze pagina meer over onze bedrijfscatering concepten.

Bedrijfscatering
boordevol
passie

Bij het samenstellen van onze gezonde bedrijfscatering staat gezond eten centraal. Voor ons all-in lunchbuffet bereiden onze chefs dagelijks verschillende gerechten, aangevuld met producten van onze partners, om een perfecte lunch aan te kunnen bieden. Zo bakt onze ambachtelijke bakker vroeg in de ochtend ambachtelijke broden die ’s middags vers bij het buffet liggen en levert onze slager vers gesneden vleeswaren die met passie zijn bereid

Totaal concept

Laat je collega’s genieten van een all-in bedrijfscatering van LOOF!
Onze basislunch kan naar eigen wens worden samengesteld en uitgebreid met warme gerechten, verse soepen en nog veel meer.
Zo bepaal je zelf de hoogte van het lunchbedrag per persoon.

bedrijfscatering met personeel

Bedrijfscatering
met personeel
(All-in concept)

Onze gastvrije bedrijfscatering medewerkers staan klaar om in de bedrijfskantine een lunch voor uw personeel te verzorgen. Met uitsluitend de lekkerste seizoensgebonden producten zorgen wij tijdens onze bedrijfscatering ervoor dat elke gast zich welkom en thuis voelt. LOOF Catering streeft ernaar om uw lunch ervaring zo zorgeloos mogelijk te maken, vanaf het warme welkom tot het opruimen en schoonmaken achteraf. Met bedrijfscatering wordt er een plek gecreëerd binnen uw bedrijf waar uw medewerkers zich volledig kunnen ontspannen en genieten van een gezonde lunch, terwijl wij voor alles zorgen.

Bedrijfscatering met personeel
bedrijfscatering zonder personeel

Bedrijfscatering
zonder personeel
(All-in concept)

Met ons all-in bedrijfscatering concept zonder personeel bieden we een oplossing die perfect aansluit op de behoeften van uw bedrijf. Geniet elke werkdag van onze gezonde en gevarieerde menu’s, die dagvers van het land, via onze productiekeuken, op het bord van uw medewerkers belandt. Ons innovatieve concept kan moeiteloos op locatie worden uitgevoerd. Bovendien, door ons via het klantenportaal te informeren over het aantal lunchgasten, minimaliseren we voedselverspilling. Ervaar de moeiteloze en verrassende service van LOOF bedrijfscatering, speciaal ontworpen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen.

Bedrijfscatering zonder personeel

Stel jouw assortiment samen

Bedrijfscatering
op maat

Met ons op maat gemaakte cateringdiensten streven we naar een transparant partnerschap. We bepalen gezamenlijk het assortiment aan lunchgerechten, terwijl je zelf de verkoopprijzen aan de medewerkers bepaalt. Dit biedt flexibiliteit en transparantie, essentieel voor succesvolle en duurzame bedrijfscatering.

Verantwoord ondernemen 
Maatwerk 
Vitale medewerkers 
Bevlogen personeel  

Bedrijfscatering van LOOF Catering

Bedrijfscatering van LOOF Catering werkt nauw samen met vooraanstaande leveranciers en partners die onze ambitie voor een gezonde lunch delen. We koesteren onze duurzame samenwerkingsverbanden, waarbij we gezamenlijk streven naar duurzame opties en het gebruik van lokale, biologische seizoensgebonden ingrediënten tijdens onze bedrijfscatering. Zo kunnen we met veel LOOF elke (werk)dag een gezonde en verantwoorde bedrijfslunch (vers bereid in onze productiekeuken) leveren waar we trots op zijn! Meer weten over onze bedrijfscatering op maat? Wij komen graag met u in contact.

Plan gesprek

Zo werkt het

Pas eenvoudig je bestelling aan
  • In het persoonlijk klantportaal vind je elke week een heerlijk nieuw menu en geef je het aantal lunchgasten aan. In dit klantportaal kunnen ook de specifieke wensen doorgegeven worden.
Van het land, zo op het bord
  • In de eigen productiekeuken van LOOF werken onze chefs met verse, seizoensgebonden producten. Ze werken met mooie producten en ingrediënten, waarmee ze elke dag weer, een gevarieerd en gezond all-in lunchbuffet creëren.
Lunch medewerker
  • Een vriendelijke medewerker met persoonlijke aandacht voor de gast en grote kennis van het product verzorgt op locatie een onvergetelijke lunch. Er wordt een plek gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt en waar de lunchgast compleet wordt ontzorgd. Van de ontvangst, het bijhouden van de voorraad tot het opruimen en schoonmaken; alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Dit zorgt voor een lunch vol LOOF!
Genieten en verduurzamen
  • Medewerkers genieten onbeperkt, tegen een vaste prijs van een heerlijke, gezonde, maar duurzame lunch. We gebruiken lokale seizoenproducten, zorgen voor minimale voedselverspilling en met GiantLeaps monitoren we de CO2-impact van onze klanten. Zo gaan genieten en duurzaamheid mooi hand in hand.

De voordelen van bedrijfscatering

Flexibele bedrijfscatering

Bij ons zit je niet vast aan een meerjarig contract.

Geen keuken op locatie nodig

Een keuken op locatie is niet nodig; we bereiden alles voor in onze eigen productiekeuken.

Wekelijks wisselend menu

Medewerkers genieten van een wekelijks wisselend, gevarieerd en gezond all-in buffet dat bestaat uit: verschillende soorten vlees, vis, uniek bereide seizoengroenten, ambachtelijk brood, huisgemaakte soep en rijk gevulde salades.

Geheel verzorgde lunch

De medewerkers kunnen onbeperkt genieten tegen een vaste prijs en hoeven niet af te rekenen. Een win-win situatie voor het eigen personeel: minder kosten, maar meer tijd en aandacht voor een gezonde lunch.

Loof totaalconcept 
verantwoord ondernemen  
vitale medewerkers 

Een bedrijfscatering vol Loofs!

Plan een gesprek om te kijken of onze bedrijfscatering past bij jullie wensen.

Tijdens dit gesprek leggen we uit wat onze dienst inhoudt en loop je samen met een van onze chef door ons lunch assortiment.

    Voorkeur contact

    Bij het kiezen van een video meeting ontvang je van ons een Google uitnodiging met Google Meet link.