Logo

All-in concept zonder personeel

Iedereen verdient een heerlijke bedrijfslunch, en het regelen daarvan hoeft niet ingewikkeld te zijn. LOOF catering levert dagelijks uiterst verse producten, bereid met de beste ingrediënten. Heb je speciale wensen of voorkeuren? Onze bedrijfslunches kunnen op maat worden samengesteld en bieden een grote verscheidenheid aan opties.

Zo werkt het

Pas eenvoudig je bestelling aan
  • In het persoonlijk klantportaal vind je elke week een heerlijk nieuw menu en geef je het aantal lunchgasten aan. In het klantportaal kunnen ook de specifieke wensen doorgegeven worden.
Van het land, zo op het bord
  • In de eigen productiekeuken van LOOF werken onze chefs met verse, seizoensgebonden producten. Ze werken met kwalitatief mooie producten en ingrediënten, waarmee ze elke dag weer, een gevarieerd en gezond all-in lunchbuffet creëren.
Zero plastic waste
  • We geven het milieu: zero waste dus. De lunch wordt in mooie herbruikbare bakken op locatie neergezet en doordat de lunch meteen geserveerd wordt, is er geen plastic afval. Ook minimaliseren we de voedselverspilling.

De voordelen

Flexibel

Bij ons zit je niet vast aan een meerjarig contract.

Een rijk all-in lunchbuffet

Medewerkers genieten van een wekelijks wisselend, gevarieerd en gezond all-in buffet dat bestaat uit: verschillende soorten vlees, vis, uniek bereide seizoengroenten, ambachtelijk brood, huisgemaakte soep en rijk gevulde salades.

Duurzaam & betrokken

We gebruiken lokale seizoenproducten, zorgen voor minimale voedselverspilling, zero plastic waste, 20% van onze collega’s hebben een verstandelijke beperking en met GiantLeaps monitoren we de CO2-impact van onze klanten.

Loof totaalconcept 
maatwerk 
verantwoord ondernemen 
vitale medewerkers 

Stel jouw assortiment samen

Basis all-in

Lunchbuffet.

Voor een vaste prijs per medewerker leveren we elke dag een wisselend saladebuffet met 14 soorten groenten, dressings en toppings. Daarnaast bieden we een gevarieerd assortiment aan ambachtelijke broden en broodbeleg. En waar we heel erg trots op zijn, is het door onszelf ontwikkelde groentebeleg! En wil je het helemaal compleet maken, kun je bij de add ons ook smakelijke warme gerechten en Oma’s soep toevoegen. Voor elk wat wils dus.

+  Add on

Oma’s Soep

Soep naar oma's recept, gemaakt door eenzame ouderen en jonge vrijwilligers.

+  Add on

Schulp vruchtensap

Keuze uit verschillende Schulp vruchtensappen van Nederlandse bodem.

+  Add on

Warme maaltijden

Verras je medewerkers door warme gerechten snacks gemaakt door onze chef's.

+  Add on

Fruit tuintje

Elke dag verschillende stukken vers fruit van het land.

Loofende woorden van onze opdrachtgevers

Als ik de onboarding doe van nieuwe medewerkers dan hebben ze vaak al tijdens hun sollicitatie gehoord over onze lunch, we staan er dus om bekend dat we onze medewerkers een fantastische lunch aanbieden.
Maya Starchild, Facilities Manager Rainforest Alliance
LOOF verrast, zorgt en ontzorgt tegelijk. Als werkgever hoeven we ons geen zorgen te maken over onze hoogst gewaardeerde arbeidsvoorwaarde door medewerkers. Ze leveren elke dag opnieuw een gezonde, verantwoorde, lekkere en goed verzorgde lunch.
Esther Flierman, HR Business Partner Discovery Networks

Net dat extraatje

image/svg+xml

Duurzame partners

Wij werken uitsluitend met leveranciers, die net als LOOF, rekening houden met duurzaamheid en de sociale omstandigheden binnen hun bedrijf. Bekijk hier onze partners.

Duurzaam en betrokken

Wij gebruiken lokale seizoenproducten, streven naar minimale voedselverspilling en zero plastic waste, 20% van onze collega’s hebben een verstandelijke beperking en met onze CO2-tool maken we de CO2-impact van onze klanten inzichtelijk.

Themaweken & Live Cooking

Optioneel bieden we themaweken en Live Cooking aan op locatie. Zo dagen we onze gasten uit om uit hun comfort zone te stappen en nieuwe producten te proberen. Zo bouwen we stap voor stap aan gezondere en duurzame routines.

Vrijdagmiddag leftovers

Vrijdagmiddag leftovers als een gewaardeerde en duurzame afsluiter van de week: gasten die zelf een bakje meenemen mogen gratis het eten van het buffet meenemen dat op vrijdag over is.