Logo

Saladebar

Onze saladebar is erg populair als bedrijfscatering concept. LOOF catering gelooft erin dat medewerkers het verdienen om gezonde en gevarieerde lunch opties voorgeschoteld te krijgen tijdens de werkdag. Met ons saladebar concept bieden we een scala aan heerlijke en voedzame opgemaakte salades aan die zorgvuldig zijn samengesteld met verse seizoensgebonden ingrediënten van hoge kwaliteit. Vers bereid in onze productiekeuken en dezelfde middag nog gepresenteerd in de bedrijfskantine. De saladebar is gemakkelijk uit te breiden met belegde broodjes, soepen of andere warme gerechten via ons klantenportaal. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden van een saladebar binnen jouw bedrijf te bespreken.

De voordelen
van een saladebar

Onze salade bar biedt talloze voordelen, waaronder een overvloed aan vitaminen, mineralen en vezels die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Bovendien zijn ze licht verteerbaar, wat zorgt voor een verzadigd gevoel zonder een zwaar gevoel achteraf. Door te kiezen voor onze saladebar, investeer je in het welzijn en de productiviteit van het personeel, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een gezonde bedrijfscultuur.

En dat is nog niet alles – via ons handige online portal kan je de lunchervaring van het team verder uitbreiden met een scala aan andere (warme) maaltijdopties. Tel daarbij op dat wij de salades elke vers bereiden en duurzaam leveren, en de keuze voor een saladebar van LOOF catering binnen jouw bedrijf is snel gemaakt.

Verantwoord ondernemen 
Maatwerk 
Vitale medewerkers 
Bevlogen personeel  

LOOF catering

saladebar:

vers van het land!

Onze opgemaakte saladebar wordt dagelijks samengesteld met de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten, rechtstreeks van lokale partners en telers. In onze saladebar draait alles om de puurheid, versheid en frisheid van de ingrediënten. We streven ernaar om de authentieke smaken van de natuur te behouden, zodat elke hap van de saladebar een verfrissende en voedzame ervaring wordt.

Meer dan een
saladebar

Bij LOOF catering begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en verschillende behoeften heeft als het gaat om bedrijfscatering. Daarom bieden wij een breed scala aan cateringconcepten die specifiek zijn ontworpen om aan de eisen van een bedrijf te voldoen, ongeacht grootte, branche of aanwezigheid van een bedrijfskantine. Zo bieden we naast een saladebar ook banqueting, lunchbuffetten en catering voor bedrijfsfeesten aan. Geïnteresseerd in een saladebar van LOOF catering? Wij horen graag van je.

Plan een gesprek

Een lunch vol LOOFS voor:

Plan een gesprek om te kijken of onze saladebar past bij jullie wensen.

Tijdens dit gesprek leggen we uit wat onze dienst inhoudt en loop je samen met een van onze chef door ons lunch assortiment.

    Voorkeur contact

    Bij het kiezen van een video meeting ontvang je van ons een Google uitnodiging met Google Meet link.