Logo

All-in concept met personeel

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten en graag komen. Vitale medewerkers zijn het doel en onze bedrijfscatering maakt mensen bewust van de voordelen van een gezonde levensstijl. Zo koken onze chefs elke dag vers op locatie en verleiden zij de lunchgasten met gezonde, eerlijke en smaakvolle gerechten.

Zo werkt het

Pas eenvoudig je bestelling aan
  • In het persoonlijk klantportaal vind je elke week een heerlijk nieuw menu en geef je het aantal lunchgasten aan. In dit klantportaal kunnen ook de specifieke wensen doorgegeven worden.
Van het land, zo op het bord
  • In de eigen productiekeuken van LOOF werken onze chefs met verse, seizoensgebonden producten. Ze werken met mooie producten en ingrediënten, waarmee ze elke dag weer, een gevarieerd en gezond all-in lunchbuffet creëren.
Lunch medewerker
  • Een vriendelijke medewerker met persoonlijke aandacht voor de gast en grote kennis van het product verzorgt op locatie een onvergetelijke lunch. Er wordt een plek gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt en waar de lunchgast compleet wordt ontzorgd. Van de ontvangst, het bijhouden van de voorraad tot het opruimen en schoonmaken; alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Dit zorgt voor een lunch vol LOOF!
Genieten en verduurzamen
  • Medewerkers genieten onbeperkt, tegen een vaste prijs van een heerlijke, gezonde, maar duurzame lunch. We gebruiken lokale seizoenproducten, zorgen voor minimale voedselverspilling en met GiantLeaps monitoren we de CO2-impact van onze klanten. Zo gaan genieten en duurzaamheid mooi hand in hand.

De voordelen

Flexibel

Bij ons zit je niet vast aan een meerjarig contract.

Geen keuken op locatie nodig

Een keuken op locatie is niet nodig; we bereiden alles voor in onze eigen productiekeuken.

Wekelijks wisselend menu

Medewerkers genieten van een wekelijks wisselend, gevarieerd en gezond all-in buffet dat bestaat uit: verschillende soorten vlees, vis, uniek bereide seizoengroenten, ambachtelijk brood, huisgemaakte soep en rijk gevulde salades.

Geheel verzorgde lunch

De medewerkers kunnen onbeperkt genieten tegen een vaste prijs en hoeven niet af te rekenen. Een win-win situatie voor het eigen personeel: minder kosten, maar meer tijd en aandacht voor een gezonde lunch.

Loof totaalconcept 
verantwoord ondernemen  
vitale medewerkers 

Stel jouw assortiment samen

Basis all-in

Lunchbuffet.

Voor een vaste prijs per medewerker leveren we elke dag een wisselend saladebuffet met 14 soorten groenten, dressings en toppings. Daarnaast bieden we een gevarieerd assortiment aan ambachtelijke broden en broodbeleg. En waar we heel erg trots op zijn, is het door onszelf ontwikkelde groentebeleg! En wil je het helemaal compleet maken, kun je bij de add ons ook smakelijke warme gerechten toevoegen. Voor elk wat wils dus.

+  Add on

Oma’s Soep

Soep naar oma's recept, gemaakt door eenzame ouderen en jonge vrijwilligers.

+  Add on

Schulp vruchtensap

Keuze uit verschillende Schulp vruchtensappen van Nederlandse bodem.

+  Add on

Warme maaltijden

Verras je medewerkers door warme gerechten snacks gemaakt door onze chef's.

+  Add on

Fruit tuintje

Elke dag verschillende stukken vers fruit van het land.

Loofende woorden van onze opdrachtgevers

Het aanbieden van een gezonde, voedzame en eerlijke lunch aan onze medewerkers is een van de USP's binnen BESTSELLER. LOOF weet ons altijd weer te verrassen met een fantastische en gevarieerde invulling.
Chanou Sijtsma, Administration / Office & Facility Manager BESTSELLER
LOOF verrast, zorgt en ontzorgt tegelijk. Als werkgever hoeven we ons geen zorgen te maken over onze hoogst gewaardeerde arbeidsvoorwaarden door medewerkers. Ze leveren elke dag opnieuw een gezonde, verantwoorde, lekkere en goed verzorgde lunch.
Esther Flierman, HR Business Partner Discovery Networks

Net dat extraatje

image/svg+xml

Duurzame partners

Wij werken uitsluitend met leveranciers, die net als LOOF, rekening houden met duurzaamheid en de sociale omstandigheden binnen hun bedrijf. Bekijk hier onze partners.

Social return

Ons team bestaat voor 20 % uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee geven we vorm aan een belangrijk sociaal doel van ons bedrijf: wij willen mensen met een beperking, de mogelijkheid bieden te participeren in de maatschappij. De participatiemedewerkers vullen ons cateringteam op een fantastische manier aan. Ze zorgen voor sfeer en enthousiasme op de werkvloer en voelen zich door de betrokkenheid en aandachtige zorg van hun collega’s zeer gewaardeerd om hun professionele inzet. Deze oprechte waardering geeft hun nog meer plezier in hun werk!

Themaweken & Live Cooking

Optioneel bieden we themaweken en Live Cooking aan op locatie. Zo dagen we onze gasten uit om uit hun comfort zone te stappen en hun culinaire horizon te verbreden. Door nieuwe producten te introduceren en uit te proberen, bouwen we stap voor stap aan een gezonde- en duurzame life-style voor alle medewerkers.

Vrijdagmiddag leftovers

De Vrijdagmiddag leftovers worden door de lunchgasten in een zelf meegebracht bakje gratis mee naar huis genomen. Geen verspilling dus. Vrijdagmiddag leftovers; een gewaardeerde en duurzame afsluiter van de week!