Logo

Open boek concept

Ons op maat open boek concept biedt een transparant meerjarig partnership waarin we nauw met elkaar samenwerken. Samen bepalen we het assortiment aan lunchgerechten, jullie bepalen zelf de verkoopprijzen aan de medewerkers.

Zo werkt het

In dit concept werken we met een open boek contract en twee maandelijkse facturen: een A-factuur en een B-factuur.

De A-factuur kent een vast bedrag per maand

Op deze factuur staan de personeelskosten en de managementfee. Deze wordt berekend op basis van het gemiddelde aantal lunchgasten, het werk op de locatie en overige bedrijfskosten, zoals verzekeringen, administratiekosten, transport en overhead- kosten.

De B-factuur kent een variabel bedrag

Dit bedrag is gebaseerd op de inkoop en de omzet van de de maand. Wij regelen de inkoop en verkoop. Elke maand strepen we deze kosten tegenover elkaar weg. De winst is voor jullie.

De voordelen

Op maat assortiment

Samen bepalen we het assortiment van gezonde en eerlijke lunchgerechten

Transparant partnership

Elke maand inzicht in de inkoop en verkoop van producten.

In eigen hand

Jullie beslissen zelf, wij voeren uit. Hierdoor hebben jullie de prijzen en de keuze van het assortiment in eigen hand.

open boek concept 
open boek concept 

Wat kan je van ons verwachten?

Rapportage

Rapportage van de omzet en het aantal gasten, maandelijks en per kwartaal. Ook een rapportage van de foodprint is mogelijk.

Maandelijks Overleg

Maandelijks een operationeel overleg met het aanspreekpunt van de locatie en elk kwartaal een directieoverleg. We stellen in overleg KPI’s om te waarborgen en monitoren deze actief.

Voedselveiligheidssysteem

Jullie krijgen toegang tot een digitaal HACCP-systeem. Hierin zien jullie de risico-inventarisatie van voedselmiddelen.

Klanttevredenheid-onderzoek

Driemaal per jaar voeren we een klanttevredenheidsonderzoek uit onder de gasten. De resultaten koppelen we terug in een rapportage, inclusief voorgestelde acties naar aanleiding van de feedback.

Loofende woorden van onze opdrachtgevers

Catering van het Land is een jonge, creatieve en gedreven organisatie die altijd kansen ziet en het leuk vindt om van de lunch een mooi moment te maken.
René Limmen, Teamleider Facility Services Ymere

Net dat extraatje

image/svg+xml

Duurzame partners

Wij werken uitsluitend met leveranciers die net als wij rekening houden met duurzaamheid en sociale omstandigheden. Bekijk hier onze partners. 

Social return

20% van ons team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee geven we vorm aan een belangrijk sociaal doel van ons bedrijf: mensen met een beperking de mogelijkheid bieden te participeren. De participatiemedewerkers zijn een echte aanvulling op ons cateringteam en zorgen voor sfeer en enthousiasme op de werkvloer. Ze zijn daarnaast professioneel, werken met plezier en voelen zich gewaardeerd om hun inzet, betrokkenheid en de aandachtige zorg die ze krijgen.

Themaweken & Live Cooking

Optioneel bieden we themaweken en Live Cooking aan op locatie. Zo dagen we onze gasten uit om uit hun comfort zone te stappen en nieuwe producten te proberen. Zo bouwen we stap voor stap aan gezondere en duurzame routines.

Vrijdagmiddag leftovers

Vrijdagmiddag leftovers als een gewaardeerde en duurzame afsluiter van de week: gasten die zelf een bakje meenemen mogen gratis het eten van het buffet meenemen dat op vrijdag over is.

Duurzaamheid

We monitoren we de CO2-impact van onze klanten en dankzij data en analytics over het verbruik per locatie kunnen we monitoren we de CO2-impact van onze klanten.