Logo

Lunchbuffet

LOOF catering biedt dagelijks een uitgebreid lunchbuffet aan, speciaal samengesteld voor bedrijven die waarde hechten aan gezonde en smaakvolle maaltijden voor hun personeel. Ons lunchbuffet biedt een scala aan gezonde opties, waaronder warme gerechten, de lekkerste soepen, belegde broodjes en seizoensgebonden delicatessen, allemaal vers bereid in onze eigen productiekeuken en direct bij je bedrijf afgeleverd. Wij begrijpen het belang van een voedzame lunch voor personeel en streven ernaar om een gevarieerd assortiment te bieden dat aan al hun behoeften voldoet. Met ons lunchbuffet kunnen medewerkers genieten van heerlijke en gezonde maaltijden, waardoor ze energie krijgen en zich optimaal kunnen concentreren gedurende de dag. Interesse in onze mogelijkheden voor een lunch buffet bij jou op kantoor? Wij komen graag met je in contact.

Lunch buffet catering

op locatie

Als ervaren lunchbuffet cateraar is LOOF catering toegewijd aan het leveren van een volledig op maat gemaakt lunchbuffet voor in de bedrijfskantine. Of je nu de voorkeur geeft aan een lunch buffet met bedienend personeel of liever zelf de controle houdt, wij bieden flexibele opties die aansluiten bij specifieke wensen. Via ons gebruiksvriendelijke klantenportaal kan je moeiteloos het aantal gasten opgeven, het lunch buffet menu bekijken en extra opties aan het lunchbuffet toevoegen met slechts een paar klikken. Bij LOOF catering kan je rekenen op een naadloze en persoonlijke lunchbuffet ervaring, waarbij elk aspect van onze bedrijfscatering zorgvuldig wordt afgestemd op jullie voorkeuren en behoeften.

Verantwoord ondernemen 
Maatwerk 
Vitale medewerkers 
Bevlogen personeel  

Lunch buffet met

verse en gezonde

optiesĀ 

Bij LOOF catering garanderen we versheid en topkwaliteit in elke hap van onze lunchbuffet. Onze deskundige chefs bereiden dagelijks een divers en voedzaam lunchbuffet met lokale seizoensgebonden producten in onze eigen keuken. Elk gerecht wordt op dezelfde dag vers bereid en rechtstreeks naar de bedrijfskantine gebracht, zodat je kunt genieten van maximale versheid en smaak tijdens het lunch buffet. Onze lunchbuffet catering weerspiegelt de heerlijke smaken van het seizoen, waardoor elke maaltijd een culinair avontuur wordt. Bij LOOF catering kan je elke werkdag rekenen op een gevarieerd en smaakvol lunchbuffet voor op kantoor.

Duurzame

lunchbuffet

catering

We zijn erg blij en trots op onze samenwerking met lokale en duurzame leveranciers, die ons voorzien van de allerbeste producten uit de regio. Door het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten ondersteunen we niet alleen de lokale economie, maar verminderen we ook onze voetafdruk. Ben je al bekend met onze saladebar, banqueting opties of zijn er andere wensen voor bedrijfscatering? Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor een gezonde catering lunch te bespreken. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een heerlijke en verantwoorde culinaire ervaring voor jouw bedrijf.

Plan een gesprek

Een lunch vol LOOFS voor:

Plan een gesprek om te kijken of onze lunchbuffet past bij jullie wensen.

Tijdens dit gesprek leggen we uit wat onze dienst inhoudt en loop je samen met een van onze chef door ons buffet catering assortiment.

    Voorkeur contact

    Bij het kiezen van een video meeting ontvang je van ons een Google uitnodiging met Google Meet link.