Catering Lunch

Een gezonde bedrijfslunch is niet alleen een moment om de honger te stillen, maar ook een cruciale investering in de gezondheid en productiviteit van het team. Met de catering lunch van LOOF catering begrijpen we het belang van voedzame maaltijden die energie geven en de focus bevorderen. Onze diverse cateringconcepten bieden een scala aan opties, variërend van verse salades tot hartige broodjes en warme gerechten, zodat er voor elk wat wils is. Door te kiezen voor onze catering lunch, investeer je niet alleen in een gezonde lunch voor medewerkers, maar ook in het creëren van een gezonde bedrijfscultuur. Ontdek hoe een gezonde lunch catering kan bijdragen aan een productieve werkomgeving en het welzijn van medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met je in contact om onze catering lunch concepten te bespreken.

Catering lunch
op maat

Als ervaren lunch cateraar streven we ernaar om een bedrijfslunch volledig op maat te verzorgen. Of je nu de voorkeur geeft aan een catering lunch met bedienend personeel of liever zelf de controle behoudt, wij bieden flexibele opties die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Via ons handige klantenportaal kan je eenvoudig het aantal lunches opgeven, het menu bekijken en extra opties bijbestellen, allemaal met slechts een paar klikken. Met LOOF catering kan je vertrouwen op een naadloze en persoonlijke catering lunch ervaring in de bedrijfskantine , waarbij elk detail van de lunch catering zorgvuldig wordt afgestemd op jullie wensen en voorkeuren.

Verantwoord ondernemen 
Maatwerk 
Vitale medewerkers 
Bevlogen personeel  

Bedrijfslunch,

gezond en vers!

LOOF catering staat voor versheid en kwaliteit. Onze getalenteerde chefs bereiden dagelijks een gevarieerde en voedzame lunch catering van seizoensgebonden producten in onze eigen productiekeuken. Elk gerecht wordt op dezelfde dag vers bereid en direct bij jouw bedrijf afgeleverd, zodat je kan genieten van optimale versheid en smaakbeleving tijdens de bedrijfslunch. Elke catering lunch die we leveren is doordrenkt van de heerlijke smaken van het seizoen. Met LOOF catering lunch kan je elke dag rekenen op een verrukkelijke en gevarieerde kantoor lunch.

Onze leveranciers

voor een gezonde lunch

catering op werk

We zijn trots op onze samenwerking met lokale en duurzame leveranciers, die ons voorzien van de beste ingrediënten uit de regio tijdens onze catering lunch services. Door gebruik te maken van lokale producten en seizoensgebonden producten ondersteunen we niet alleen de lokale economie, maar verminderen we ook onze ecologische voetafdruk voor onze lunch catering. Ken je onze saladebar al, de banqueting mogelijkheden of heb je andere wensen qua bedrijfscatering? Plan vrijblijvend een gesprek om de opties van een gezonde bedrijfslunch te bespreken.

Plan een gesprek

Een lunch vol LOOFS voor:

Plan een gesprek om te kijken of onze lunch catering past bij jullie wensen.

Tijdens dit gesprek leggen we uit wat onze dienst inhoudt en loop je samen met een van onze chef door ons lunch assortiment.

    Voorkeur contact

    Bij het kiezen van een video meeting ontvang je van ons een Google uitnodiging met Google Meet link.