Logo

Catering Rotterdam

Welkom bij LOOF catering, jouw partner voor op maat gemaakte catering Rotterdam. Wij bieden een uitgebreid scala aan gezonde en gevarieerde cateringdiensten in Rotterdam, elke werkdag opnieuw. Onze focus op verse en seizoensgebonden producten, bereid in onze eigen productiekeuken door ervaren chefs, garandeert een smaakvolle, gevarieerde en gezonde bedrijfscatering in Rotterdam en omstreken. Zoek je naar een ervaren cateraar in Rotterdam? Wij komen graag met je in contact.

Een lunch vol LOOFS voor:

Bedrijfscatering
in Rotterdam

Onze samenwerking met vooraanstaande leveranciers in Rotterdam versterkt onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. LOOF catering biedt diverse concepten die aansluiten bij de specifieke behoeften van bedrijven, van all-in catering met bedienend personeel tot zelfbedieningsconcepten. Onze gastvrije bedrijfscatering Rotterdam met personeel, waar de LOOF cateringmedewerkers zorgen voor een warm welkom en een onvergetelijke lunchervaring. Of kies voor ons all-in concept zonder personeel, waarbij wij dagvers bereide gerechten direct op locatie leveren. Kies hiernaast ook uit verschillende opties om de catering Rotterdam uit te breiden met bijvoorbeeld een saladebar, lunch buffet, warme soepen en/of belegde broodjes in de bedrijfskantine.

Plan een gesprek
Verantwoord ondernemen 
Maatwerk 
Vitale medewerkers 
Bevlogen personeel  

Catering
Rotterdam,
boordevol passie

Bij LOOF catering staat kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit centraal. Ontdek ons handige klantenportaal, speciaal ontworpen om het beheer van de catering Rotterdam eenvoudiger te maken. Hier kan je moeiteloos onze menu’s bekijken, het aantal gasten opgeven voor de lunch, de bedrijfscatering Rotterdam uitbreiden en zelfs facturen inzien. Met slechts een paar klikken heb je volledige controle over de cateringbehoeften, waardoor je tijd bespaart en de lunchervaring soepel verloopt. Ervaar het gemak van ons klantenportaal en geniet van een stressvrije en efficiënte bedrijfscatering Rotterdam met LOOF catering. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken voor jouw catering Rotterdam en te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen voorzien van een heerlijke en gepersonaliseerde gezonde lunch op werk in Rotterdam.

Onze concepten

Laat je collega’s genieten van een all-in bedrijfscatering van LOOF!
Onze basislunch kan naar eigen wens worden samengesteld en uitgebreid met warme gerechten, verse soepen en nog veel meer.
Zo bepaal je zelf de hoogte van het lunchbedrag per persoon.

Plan een gesprek om te kijken of onze catering Rotterdam past bij jullie wensen.

Tijdens dit gesprek leggen we uit wat onze dienst inhoudt en loop je samen met een van onze chef door ons lunch assortiment.

    Voorkeur contact

    Bij het kiezen van een video meeting ontvang je van ons een Google uitnodiging met Google Meet link.