Logo

Klanttevredenheid: “Onze missie is om onze klanten hoogwaardige cateringdiensten aan te bieden die voldoen aan hun verwachtingen en culinaire behoeften.”

dish_shiny
verantwoord ondernemen 
vitale medewerkers 
bevlogen personeel 

Maatschappelijk betrokken

Diversiteit en inclusiviteit

Wij geloven in diversiteit en inclusiviteit en streven ernaar om gerechten aan te bieden die diverse culinaire tradities en dieetvoorkeuren weerspiegelen.

Duurzaamheid

Wij geloven in duurzaam ondernemen en realiseren onze cateringdiensten op een milieuvriendelijke en ethische manier, met respect voor de planeet.

Minder C02

Met een speciale CO2 tool krijgen we inzicht in onze ecologische voetafdruk. Via een online tool kwalificeren we de impact van ons voedsel en weten we met welke producten ons menu zo duurzaam mogelijk is.

Social return

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een passende werkplek. Daarom zijn we een leerwerkbedrijf voor Stichting Cordaan en werken we met veel plezier samen met mensen met beperking.

Duurzaam & eerlijk

Ons streven is om duurzaam verantwoord eten te maken. Daarom werken we uitsluitend met leveranciers die net als wij rekening houden met het milieu.

Zero waste

Wij vinden het belangrijk om zo min mogelijk afval te produceren. Daarom doneren we ons snijafval aan boeren in de buurt. En werken we samen met Ozarka. Ozarka is een totaaloplossing die wegwerp verpakkingen vervangt door hoogwaardige herbruikbare maaltijdverpakkingen.

Service en flexibiliteit

Wij zijn trots op onze uitstekende klantenservice en streven ernaar om aan de unieke behoeften en wensen van onze klanten te voldoen.