Posted: 17 oktober 2022 By: miwebb

Hoi Bruck en Steven

Dit zijn Bruck en Steven, twee professionele koks die jaren op hoog niveau hebben gekookt. Hun passie voor koken is ontstaan uit een tweejarige samenwerking met chef Jamie Oliver, die hen enthousiast heeft gemaakt voor eten met een biologische en eerlijke insteek.

In deze periode hebben zij hun eigen stijl en kijk op eten ontwikkeld, wat resulteerde in de oprichting van Loof Catering van het Land in 2009.

Bruck en Steven zijn toegankelijk en eigentijds. Ze voelen haarfijn aan wat er in de food wereld speelt en wat de markt van hen vraagt. Ze volgen trends, maar zetten ze ook, want ze zijn innovatief en altijd in beweging. Er is altijd wel een nieuw recept, een toffe workshop of een vet event in de maak. Klantgerichtheid staat bij hen hoog in het vaandel. Ze houden niet onnodig vast aan oude werkwijzen, maar komen hun klanten graag tegemoet. Door de klant goed te beluisteren en zich in te leven in de situatie van de klant, weten ze de wensen van de klant altijd te vertalen in een catering op maat van hoge kwaliteit.