Logo
Posted: 17 oktober 2022 By: miwebb

Maak kennis met Bruck en Steven

Maak kennis met Bruck en Steven, twee ervaren chef-koks met een passie voor koken die teruggaat tot hun tijd als leerlingen van niemand minder dan chef Jamie Oliver. Het was tijdens deze intensieve tweejarige samenwerking dat ze werden geïnspireerd door de waarden van biologisch en eerlijk voedsel, wat de basis legde voor hun eigen kookstijl.

Na jarenlang op hoog niveau te hebben gekookt, besloten Bruck en Steven in 2009 hun eigen cateringbedrijf op te richten: LOOF-Catering. Met een eigentijdse benadering zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends en behoeften in de culinaire wereld. Ze zijn niet alleen volgers, maar ook trendsetters, altijd op zoek naar innovatieve manieren om zichzelf te verbeteren.

Wat LOOF-Catering onderscheidt, is hun klantgerichtheid en flexibiliteit. Ze hechten veel waarde aan het luisteren naar hun klanten en het begrijpen van hun behoeften. Door deze aanpak zijn ze in staat om op maat gemaakte catering van hoge kwaliteit te leveren die perfect aansluit bij de wensen van hun klanten. Of het nu gaat om nieuwe recepten, boeiende workshops of spraakmakende evenementen, Bruck en Steven zijn altijd in beweging, klaar om hun passie voor goed eten met anderen te delen.