Bedrijfscatering met impact

Wij zijn LOOF! Elke dag creëren we met veel enthousiasme heerlijke bedrijfslunches vanuit onze eigen productiekeuken in Amsterdam. Dit doen we met een hecht team van mensen met liefde voor goed eten.

Ons team

image/svg+xml

LOOF catering is opgericht door de twee professionele koks Bruck en Steven. Hun passie voor koken is ontstaan uit een samenwerking met top chef Jamie Oliver, die hen enthousiast heeft gemaakt voor eten met een biologische insteek.

Ons team bestaat uit gedreven chef-koks, ervaren horecamedewerkers en gepassioneerde leveranciers met uniek lekkere producten. Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans verdient. Daarom zijn we een leerbedrijf van stichting Cordaan.

Leveranciers met dezelfde visie

image/svg+xml

Goede samenwerking vinden we heel belangrijk. We werken samen met gepassioneerde partijen die liefde hebben voor eten en voor een duurzame relatie staan.

Lindenhoff

We introduceren een nieuw kaas assortiment in samenwerking met Lindenhoff. Boerenkazen van de beste voornamelijk kleine kaasmakers in Nederland met zorg voor dieren, flora en fauna. Zo zorgen we samen voor een duurzame en maken we onze lunch nog lekkerder.

De Pindakaaswinkel

Ontdek een smaakexplosie! Wij presenteren nu de meest heerlijke pindakaas van Nederland in maar liefst 6 verrukkelijke varianten. De pindakaas wordt met de hand gemaakt, bevat 25% minder zout dan de reguliere pindakaas en bevat geen toegevoegde suikers. Wij geloven in deze pure, natuurlijke smaken en bieden jou de allerbeste pindakaas ervaring die er is.

OZARKA

Slim verpakt betekent minder waste. We gebruiken herbruikbare verpakkingen, de revolutie in de strijd tegen afval. Ozarka is een totaaloplossing die wegwerp verpakkingen vervangt door hoogwaardige herbruikbare maaltijdverpakkingen.

Maatwerk 
bevlogen personeel 
verantwoord ondernemen 
vitale medewerkers 

Vlaams broodhuys

We serveren elke dag verschillende smaakvolle en voedzame zuurdesembroden van het Vlaamsch Broodhuys. De zeldzame ‘campremy’ tarwe zorgt voor hoog eiwitgehalte en een eigen smaak en textuur. Eet smakelijk!

Oma’s Soep

Heerlijke soep met een goed verhaal. Verse soepen van overgebleven groentes. Het doel van Oma’s soep is om door heel Nederland jong en oud samen te brengen om zo de strijd tegen eenzaamheid te overwinnen.

Schulp

De nuchtere kracht van groente en de sprankelende smaak van fruit komen samen in deze heerlijke kleurrijke sappen. Pure en natuurtroebele sap van Schulp.

Miedema

Is een duurzame vers leverancier in groente en fruit. We krijgen de mooiste Hollandse groente en fruit plasticvrij binnen.

Sligro / de Kweker

Vanaf het begin halen we een deel van de producten bij Sligro en de Kweker. Beide partijen zijn maatschappelijk betrokken en delen net als ons de passie voor goed eten.

Slagerij Buhrs

We halen ons vlees van familiebedrijf Slagerij Bührs, dat al sinds 1876 ambachtelijke producten maakt. John zorgt ervoor dat zijn koeien op een natuurlijke manier worden grootgebracht, zonder preventieve antibiotica of groeibevorderaars. Dit maakt dat het vlees biologisch is en zorgt voor de heerlijke smaak.

Uit de keuken van Maass

We halen onze verse maaltijden Uit De Keuken Van Maass, omdat hun werkwijze naadloos aansluit bij die van Loof Catering. Dagelijks ontvangen ze verse groenten, maken ze geen gebruik van poeders, halffabricaten  en bovendien kunnen ze de herkomst van alle ingrediënten volledig traceren.