Wij zijn loof! Elke dag creëren we met veel enthousiasme heerlijke bedrijfslunches vanuit onze eigen productiekeuken in Amsterdam. Dit doen we met een hecht team van mensen met liefde voor goed eten.

Ons team

image/svg+xml

LOOF is opgericht door de twee professionele koks Bruck en Steven. Hun passie voor koken is ontstaan uit een samenwerking met top chef Jamie Oliver, die hen enthousiast heeft gemaakt voor eten met een biologische insteek.

Ons team bestaat uit gedreven chef-koks, ervaren horecamedewerkers en gepassioneerde leveranciers met uniek lekkere producten. Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans verdient. Daarom zijn we een leerbedrijf van stichting Cordaan.

Leveranciers met dezelfde visie

image/svg+xml

Goede samenwerking vinden we heel belangrijk.We werken samen met gepassioneerde partijen die liefde hebben voor eten en voor een duurzame relatie staan.

 

Lindenhoff

We introduceren een nieuw kaas assortiment in samenwerking met Lindenhoff. Boerenkazen van de beste voornamelijk kleine kaasmakers in Nederland met zorg voor dieren, flora en fauna. Zo zorgen we samen voor een duurzame en maken we onze lunch nog lekkerder.

OZARKA

Slim verpakt betekent minder waste. We gebruiken herbruikbare verpakkingen, de revolutie in de strijd tegen afval. Ozarka is een totaaloplossing die wegwerp verpakkingen vervangt door hoogwaardige herbruikbare maaltijdverpakkingen.

Eerlijk 
Duurzaam 
Lekker 
Sociaal 

Vlaams broodhuys

We serveren elke dag verschillende smaakvolle en voedzame zuurdesembroden van het Vlaamsch Broodhuys. De zeldzame ‘campremy’ tarwe zorgt voor hoog eiwitgehalte en een eigen smaak en textuur. Eet smakelijk!

Oma’s Soep

Heerlijke soep met een goed verhaal. Verse soepen van overgebleven groentes. Het doel van Oma’s soep is om door heel Nederland jong en oud samen te brengen om zo de strijd tegen eenzaamheid te overwinnen.

Schulp

De nuchtere kracht van groente en de sprankelende smaak van fruit komen samen in deze heerlijke kleurrijke sappen. Pure en natuurtroebele sap van Schulp.

Miedema

Is een duurzame versleverancier in groente en fruit. We krijgen de mooiste Hollandse groente en fruit plasticvrij binnen.

De Kweker

Vanaf het begin halen we een deel van de producten bij de Kweker. De kweker is maatschappelijk betrokken en deelt net als ons de passie voor goed eten.